En välgörenhetsstream för Barncancerfonden

En välgörenhetsstream för Barncancerfonden

15 579kr

Samlade vi in

2018

15 579kr

Samlade vi in

2018

Vad är Extraliv?

Extraliv är en årlig välgörenhetsstream där vi samlar in pengar till Barncancerfonden. Det som särskiljer Extraliv från andra streams är 'hemma hos' känslan som streamen har. Vi sänder varje år från min källare där jag samlar gamla och blivande vänner där vi spelar tv-spel, pratar om gaming, äter lite gott och umgås tillsammans med varandra och vår tittare.

På dagtid spelar vi lite olika single och co-op spel som våra besökare vill visa upp, på kvällarna skiftar vi till multi- och partyspel som t.ex. Gang Beats, Super Smash Brothers, Mario Kart, Brawlhalla, Worms m.fl!

Varje år tävlar vi dessutom ut massor av priser från våra sponsorer!

Hur uppstod Extraliv?

Cancer är en sjukdom som drabbar oss alla på ett eller annat sätt. 2016 fick jag själv uppleva detta när min mamma diagnoserades med cancer. Som närstående går man igenom väldigt mycket känslor, stundtals är det väldigt tungt. Jag hade även nyligen blivit förälder vilket fick mig att tänka: "Tänk om detta hade hänt mitt barn". En tanke som så småningom formade idén till Extraliv.

Att överleva cancer är som att få en chans till, ett extraliv. Något som barn verkligen förtjänar. Därför kommer Extraliv alltid att vara en insamling till fördel för Barncancerfonden. 

Var kan man titta på streamen?

Vi sänder streamen live via Twitch.tv.

Finns eventen på Facebook?

Söker ni sponsorer?

Ja! Vi är ett litet företag under uppbyggnad vilket innebär att vi behöver lite hjälp att få ihop roliga priser till våra tittare. Vi själva är givetvis med och sponsrar med vissa priser plus att vi bjuder våra deltagare på mat och dryck.

Är ditt företag intresserad av att vara med och sponsra? Tveka inte att höra av dig!

Ett stort tack till alla som engagerat sig!

// Ola Walfridsson
Grundare av Loot Land & Extraliv

Sponsorer 2018

Sponsorer 2018

Product added to wishlist