cart2 Kundvagn
3 Konto
Kontakta oss
4 Information
Tre tips på riktigt knäppa filmer med Batman
Skribent:   |  09/15/2018 00:00:00   |   Film , Populärkultur   |   0 Kommentarer
Tre tips på riktigt knäppa filmer med Batman

När jag tänker på Batman så tänker jag på en hård snubbe som göra allt för att rädda Gotham. Men så hittade jag några av dessa filmerna och tänkte WTF. Visste du att Batman har slagits mot en väldigt känd blodtörstig skurk?

Robotdjur i Gotham  

Första gången jag såg denna trailern så trodde jag att det var ett skämt. Men efter sett hela filmen så kan jag bara intyga att det är en riktigt skum version av Batman universum.  

 

Vad skulle Batman göra på 1800-talet? 

Det finns en del riktigt bra experimentella filmer men jag vet inte om den här är en av dessa. Just för att det var inte riktigt en hiss eller diss. Men det var ändå en film värd att se. Det är ju inte varje dag man ser en katt och råtta lek mellan Batman och självaste Jack the ripper. 

 

Blodtörstiga skurkar och kanske den mest knäppa på listan 

Nej det är inte ett skämt, vampyrer och Batman finns i en och samma film. Det är till och med så att det är den största av de alla. Ja jag snackar på Dracula, den Dracula. Tanken kanske var bra från början men det är verkligen en sån skum film. 

 

Slutsats

Även om det finns en del andra mer originella filmer i Batmans universum så är det dessa jag tänker på som inte riktigt var en hit. Men man måste se dom för att det är ju ändå Batman! Eller hur?! 

Dela inlägget

Kommentera

* Namn:
* Email: (Visas inte)
   Hemsida: (Sidans URL med http://)
* Kommentar:
Captcha

Kundvagn

The cart is empty.

3

Konto

Ingen konto?
Skapa ett här
4