Loot Land Bloggen

3 knäppaste Batmanfilmerna någonsin

När jag tänker på Batman så tänker jag på en hård snubbe som göra allt för att rädda Gotham. Men så hittade jag några av dessa filmerna och tänkte WTF. Visste du att Batman har slagits mot en väldigt känd blodtörstig skurk? 
Läs mer

8 fantastiska saker med filmen Pacific Rim

Igår fick jag lite feeling och kollade om Pacific Rim. Uppföljaren Pacific Rim: Uprising har trots allt premiär den 23:e mars. Efter filmen bestämde mig för att skriva en topplista med några saker jag verkligen gillar med filmen.
Läs mer

80- och 90-talets tio bästa intron från tecknade serier

Har du precis som jag växt upp på 80- och 90-talet? Då kommer det troligtvis att knipa lite extra i nostalgi-nerven när vi tillsammans går igenom min lista med de 10 bästa intron från tecknade serier från 80- och 90-talet.
Läs mer

Guide: Så bygger du världens kanske coolaste retromaskin

Välkommen till vår guide för hur du bygger dina egna retromaskin. Perfekt för dig som har säkerhetskopior på dina spel. Vi har valt att bygga vår inuti världens kanske coolaste skal, en NES kassett. Vi kommer att gå allt igenom steg för steg. Värt att nämna är att du absolut inte behöver vara något tekniskt geni för att få ihop detta. 
Läs mer
Acceptera

Loot Land använder cookies för att ge dig en bättre shoppingupplevelse. Detta inkluderar även spårning via Facebook Pixel & Google analytics. Genom att fortsätta använda sajten så godkänner du detta.